Studio Headbanger on Riihimäellä sijaitseva tukkapaja, joka on touhuillut 10v rastojen parissa. Olemme erikoistuneet luomurastojen tekemiseen sekä niiden huoltamiseen. Kun tarvitset apua tai sinulle herää kysymyksiä takkuihin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tuotteita saat myös suoraan liikkeestä aukioloaikojemme puitteissa!

Rekisteriseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Tämä on Studio Headbangerin henkilötietolain (10 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018

Rekisterinpitäjä
Studio Headbanger
Hämeenkatu 1
11100 Riihimäki

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Jonna Tiainen
Hämeenkatu 1
11100 Riihimäki
045 120 4612
jonna@headbanger.fi

Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen perusteet, tarkoitus ja säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin käyttötarkoitus on Studio Headbangerin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja kertyy rekisterinpitäjän omasta toiminnasta verkkokaupan kautta.
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Henkilötietoja kerätään henkilöltä, joka on ostanut tai pyytänyt Studio Headbangerin palveluita. Asioidessaan rekisterinpitäjän kanssa henkilö antaa itse tietoja itsestään joko syöttämällä ne järjestelmään tai ilmoittamalla ne rekisterinpitäjän edustajalle muulla tavoin.
Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Katuosoite
- Postinumero
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Tiedot asiakkaan tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

Henkilötietoja säilytetään asiakasrekisterissä sopivaksi katsottu aika.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään rekisteröidyn pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin on käyttöoikeudet vain määrätyillä henkilöillä, joilla on käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla pääsy järjestelmään. Rekisteriin tallennetut tiedot on säädetty salassa pidettäväksi.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle osoitteeseen Studio Headbanger, Hämeenkatu 1, 11100 Riihimäki.
Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle osoitteeseen Studio Headbanger, Hämeenkatu 1, 11100 Riihimäki.

Pyynnön esittäjän tulee todistaa rekisterinpitäjälle henkilöllisyytensä sovitulla tavalla sovitussa paikassa. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

1. Yleistä
Ostoehdot ovat voimassa vain Suomessa. Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla sekä tilauslomakkeella. Jos hinta halpenee, emme jälkikäteen hyvitä hinnan erotusta. Kaikki verkkokaupan hinnat ovat euroina ja sisältävät arvonlisäveron (24%).

2. Maksutavat
Maksu suoraan tilille.
Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, laitamme tuotteet postiin.

3. Toimitustavat -ja kulut
Tuotteet toimitetaan pakettina, jolloin nouto on postista.

Toimituskulut näet myös maksu -ja toimitustavan valinnan jälkeen, aina ennen tilauksen lähettämistä.
Mikäli haluat toimituksen muuhun EU maahan otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tilaukset(at)headbanger.fi tai yhteydenottolomakkeella.

4. Tilausten seuranta
Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki omaan asiakastiliisi, mistä voit vielä tarkistaa tekemäsi tilauksen. Tilauksen lähdettyä meiltä, lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedon siitä, saat samalla paketin lähetystunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua.

5. Toimitusaika
Kaikki Headbangerin verkkokaupassa esillä olevat tuotteet löytyvät varastostamme.
Toimitamme tilaamanne tuotteet Postin kuljetettavaksi 1-5 arkipäivän kuluttua kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Poikkeustapauksissa (lomajärjestelyt tai muut esteet) ilmoitamme viivästymisen ennakkoon Ilmoitukset sivulla. Postipaketti tulee noutaa saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana ja pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

6. Palautusoikeus
Tuotteilla on Kuluttajalain mukainen 14. päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Tuotteen alkuperäispakkauksen on oltava uutta vastaavassa kunnossa.

Palautuksesta tulee ilmoittaa etukäteen Headbangerin asiakaspalveluun tilaukset(at)headbanger.fi tai yhteydenottolomakkeella.

5.1 Kotimaan asiakaspalautukset
Asiakas voi tehdä maksuttoman asiakaspalautuksen saatuaan vastauksena sähköpostilla oikean asiakaspalautustunnuksen. Palautustunnus voi vaihdella eri tilauksissa, siksi asiakkaan on oltava ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen ilman yhteydenottoa ja palautuksen tapahtuessa väärällä asikaspalautustunnuksella, niin vähennämme uudelleen postituksesta aiheutuvat kulut asiakkaalta. Asiakaspalautuksen voi tehdä useimmiten samalla pakettikortilla, jolla paketti on toimitettu asiakkaalle. Useimmiten postitus onnistuu seuraavalla osoitteella (muista kuitenkin varmistaa asia ensin sähköpostilla):

Asiakaspalautus
Studio Headbanger
Hämeenkatu 1
11100
Riihimäki

Pyydäthän postista kuitin asiakaspalautuksen lähettämisestä.

6. Ylivoimainen este
Headbanger ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä haitoista.

7. Riitojen ratkaisu
Näistä toimitusehdoista aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia.

8. Virheellinen tuote
Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai väärä, ota meihin viipymättä yhteyttä! Jos huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi Postiin, joka tekee vahinkoilmoituksen. Älä lunasta vahingoitunutta lähetystä.